HEALING CURSUS

DEEL 1 AURA READING/HEALING
In deel 1 van deze cursus ligt de nadruk op aura reading/healing.
Je gaat je natuurlijke gave om het menselijk energieveld (de aura) en andere energieën waar te nemen en er mee te werken (opnieuw) ontdekken en/of verder ontwikkelen.
Deze energieën kunnen helderziend, helderhorend, helderwetend, heldervoelend, intuïtief etc. waargenomen worden. Om aura's waar te nemen hoef je niet een heel kleurenspectrum om iemand heen te zien wat vaak gedacht wordt.
Dit waarnemen en hoe ermee te werken ligt op een subtieler niveau en dringt vaak niet tot ons bewustzijn door. En als dat wel gebeurt is de kans groot dat het wordt ontkend, verkeerd geïnterpreteerd of gewantrouwd.
Er is dan ook sinds we als kind vol vertrouwen, open en zonder vooroordelen op de wereld gekomen zijn en het waarnemen op subtiele niveaus gewoon ons geboorterecht was veel gebeurd waardoor we daarvan vervreemd zijn En dat belemmert ons nu vaak meer van onszelf en de wereld om ons heen te ervaren en daarmee de ontplooiing van wie we werkelijk zijn.
Deze cursus nodigt je uit opnieuw open en zonder vooroordelen jezelf en de wereld om je heen waar te nemen en weer te vertrouwen op je natuurlijke gave ook fijnere energieën te kunnen waarnemen.
Dit doen we door oefeningen, meditaties, visualisaties, een beetje theorie, verder met werken in de groep of met kleinere groepjes en ook veel in tweetallen waarbij we veel aandacht geven aan de sfeer binnen de groep zodat deze een veilige plaats wordt om met fijnere energieën te experimenteren. En ook heel belangrijk: er is alle ruimte voor een flinke dosis humor!
Hierdoor ga je bewust worden hoe je eigen energie in elkaar zit, hoe de energie van gedachten werkt, hoe mensen vast kunnen zitten in bepaalde verkeerde gedachtepatronen (vooroordelen, overtuigingen), hoe sommige delen van iemands persoonlijkheid (subpersoonlijkheden) hem kunnen tegenwerken. Zo ontdek je als vanzelf waar jij in jouw ontplooiing belemmerd wordt. Als je dat bij jezelf kunt zien kun je het ook bij anderen zien of andersom.
Doordat je hier steeds meer bewustzijn over krijgt kan er een proces op gang komen waardoor je die belemmeringen of blokkades los gaat laten, verstandelijk en gevoelsmatig.
Ook zal je meer gaan luisteren naar en vertrouwen op je intuïtie. En je intuïtie zal je als gids dienen in nieuwe onvermoede gebieden van het leven die je betreedt als je bewustzijn zich verder ontwikkelt.
We sluiten het eerste deel van de cursus af met te gaan reizen door de innerlijke wereld, door het universum, naar het gebied waar onze dromen en verlangens vandaan komen, uiteindelijk steeds verder naar het gebied voorbij tijd en ruimte waar het licht en de vrede van alle tijden zijn.
Nu je kennis gemaakt hebt met aura reading/healing zul je ervaren dat dit niet zozeer een kwestie is van een techniek leren maar veeleer een proces van bewustwording en innerlijke groei waardoor je steeds meer oog krijgt voor het wezenlijke achter de dingen. Je krijgt dan ook alle ruimte om je eigen persoonlijke manier van aura-reading/healing te ontdekken en te ontwikkelen. Je zult hierna op jouw manier aura reding/healings kunnen geven. Van hier uit gaan we verder naar cursus deel 2 waar we met nog diepere niveaus in aanraking komen.

DEEL 2 HARA READING/HEALING, RECONNECTIEVE HEALING, WERKEN MET DE HEALING CODE
In deel 2 gaan we ons verdiepen in hara reading/healing, reconnectieve healing en werken met de healing code.
We zullen hierbij steeds meer gaan ervaren dat we anderen puur kunnen zien zoals ze werkelijk zijn, puur van ziel tot ziel. Nieuwe en diepere relaties met anderen worden mogelijk. We zullen ons daarbij steeds meer bewust worden van onze eigen onbegrensde mogelijkheden, en ondervinden dat we in dit leven meer kunnen bereiken dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden, en dat dit uiteindelijk een cursus is om meer bij de verlangens van je ziel te komen en ze te verwezenlijken . . .
En dat is wat veel cursisten ervaren hebben!

HARA READING/HEALING
We maken eerst kennis met Hara meditatie. Door hara meditatie ga je leren en ervaren hoe je onder alle omstandigheden in stabiel evenwicht kunt blijven, je leert de zogenaamde haralijn in evenwicht te houden. Ook ervaar je dan makkelijker in verbinding met de verlangens van je ziel te komen en deze ook daadwerkelijk op aarde neer te gaan zetten. Door hara meditatie kom je namelijk beter in je eigen kracht te staan ga je je steeds inniger verbonden voelen met de aarde en het hier en nu. Verder nog, je gaat je steeds meer verbonden voelen met het hele universum, met alle dimensies, hogere en lagere, en uiteindelijk met de bron, de oorsprong.Vanuit die ervaring groei je als vanzelf naar het punt dat je met hara reading/healing kunt gaan beginnen.
Bij hara reading/healing kijken we vooral naar iemands intentie, het verlangen waarmee hij oorspronkelijk hier naar de aarde kwam, hoe hij dat kan verwezenlijken en welke blokkades hem hierbij nog belemmeren en wat zijn unieke rol is in het universum .
Je gaat ervaren hoe gebeurtenissen uit voorbije levens nog steeds invloed kunnen hebben op je huidige leven. Blokkerende invloeden kun je transformeren als je ze eenmaal herkend hebt. Bv bij het verwezenlijken van de verlangens van je ziel kun je in vorige levens zeer pijnlijke ervaringen gehad hebben die als een soort gevoelsherinneringen ergens aan je ziel zijn blijven hangen. En die kunnen je onbewust blokkeren in de vorm van een onbegrepen angst om werkelijk te gaan doen wat je wilt.
En als je dat bij jezelf ziet kun je het ook bij een ander zien, of omgekeerd. Om ons hiermee vertrouwd te maken doen we een aantal “groepsreadings” waarin deze thema’s aan bod kunnen komen.
Daarnaast houden we ons bezig met een steeds meer vervullend leven te creëren in overeenstemming met de verlangens van onze ziel, we doen hiertoe een speciale scheppingsmeditatie .
Ook komen wezens uit hogere of lagere dimensies aan de orde, je krijgt er meer inzicht in hoe er eventueel mee om te gaan of in contact mee te komen en hoe ware liefdevolle wezens te onderscheiden van wezens die je proberen te misleiden. Dit onderscheidingsvermogen ga je ook gebruiken in meer aardse sferen, hoe kijk je tegen al die spirituele leraren, goeroes, leerstellingen, geschriften, openbaringen, boeken, cursussen etc. aan? Je zult alles steeds meer op zijn wezenlijke inhoud gaan beoordelen en voor je zelf kunnen beslissen wat jouw waarheid is.

RECONNECTIE
Een speciale vorm van healing is reconnectieve healing.
Bij deze vorm van healing is de healer voor zijn cliënt een ankerpunt hier op aarde voor een helende liefdevolle energie uit hogere dimensies die op heel subtiele niveaus werkt.
Je kunt er meer over lezen in het boek van Eric Pearl ‘de reconnectie’ .

WERKEN MET DE HEALING CODE
We gaan ook ervaren hoe we kunnen werken met de healing code .
(naar het boek de healing code van Alex loyd) Met de healing code kunnen we de diepste oorzaken van onze problemen aanpakken, je zult kunnen ontdekken wie je werkelijk bent, los van alle belemmerende overtuigingen en patronen.

Want dit is het eigenlijke kernthema van de cursus: Ontdek wie je werkelijk bent, vind je eigen waarheid, vind je eigen doel en je eigen manier om dat te verwezenlijken en echt te worden wie je in wezen bent. En alles wat jou aangereikt wordt beoordeel je op het belangrijkste: helpt het jou nog meer te worden wie je werkelijk bent?
Hiermee word je je steeds meer bewust van jouw eigen unieke plaats in het wereldal, en daarmee tevens van die van een ander. Mede vanuit dat bewustzijn kun je op steeds diepere en liefdevollere niveaus op je eigen manier readings en healings gaan geven en daarmee jezelf en de ander op hoger plan brengen.

De cursus deel 1 duurt 12 opeenvolgende maandagavonden . Deel 2 duurt 8 maandagavonden en sluit hier direct op aan. Kosten deel 1 100 €, deel 2 60 € Plaats: Lierop, tijden 20.00 tot 22.30-45 Meer info of opgeven: 0492 331477 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nb wegens familieomstandigheden nog geen nieuwe cursus gepland